999 Games zoekt demo-teamleden

Heb je het altijd al leuk gevonden om geld te krijgen om spellen te spelen en uit te leggen aan andere liefhebbers. 999 Games zoekt op dit moment mensen die hun demo-team kunnen ondersteunen. Hieronder de vacature zoals die op hun website staat. Het inschrijfformulier is te vinden onder dit bericht.

Ben je gek van bordspellen? Kun je goed regels uitleggen en ben je niet verlegen aangelegd? Dan zoeken wij jou als nieuw lid van ons demo-team!

999 Games maakt al ruim 20 jaar gebruik van een demo-team. Dit team staat op evenementen en beurzen klaar om onze spellen te demonstreren. Als teamlid en het gezicht van 999 Games laat je geïnteresseerde bezoekers kennismaken met onze nieuwste spellen. Je geeft uitleg, treedt soms op als spelleider en geeft toelichting over onze nieuwste producten.

Door het groot aantal evenementen waar wij vertegenwoordigd zijn, zoeken wij enthousiaste mensen om ons team te komen versterken.  Aangezien onze spellen onder te verdelen zijn in verschillende categorieën, zijn we op zoek naar verschillende profielen aan teamleden.  Voor kinderspelen zoeken we bijvoorbeeld iemand die goed met kinderen om kan gaan. Voor partyspellen zoeken we een echte gangmaker en voor expertspellen iemand met ervaring met wat zwaardere spellen.

Als lid van het demo-team sta je op de leukste beurzen en evenementen van Nederland en/of België, met als vaste prik het jaarlijkse Spellenspektakel. Ook leer je zo de nieuwste spellen van 999 Games kennen. Je bent onderdeel van een gezellige groep spellengekken, die onder andere via WhatsApp en Facebook contact met elkaar houden. Je werkt op vrijwilligersbasis, maar we zullen je per demonstratiedag belonen met giftcards. Uiteraard ontvang je ook een reiskostenvergoeding indien je met het OV of eigen auto reist.
 
Heb je interesse om je aan te melden voor ons demo-team? Vul dan dit formulier in! Ook kun je jezelf introduceren met een mail naar events@999games.nl, onder vermelding van “Demo-team”. We nemen dan contact met je op en wie weet sta jij binnenkort namens 999 Games op een spellenbeurs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *