Aflevering 41: Positief!

In deze aflevering bespreken we weer het nodige wat op tafel is gekomen. Mark is helemaal in zijn nopjes omdat hij Star Wars: Legion heeft gespeeld. Daarnaast vertelt hij ook over Summoner Wars (second edition) en over een klassieker, namelijk Stenen Tijdperk.

Falco heeft afgelopen weken het kleine kaartspel Ten gespeeld. Verder is hij met Lonneke naar de maan gevlogen in Welcome to the Moon. Als laatste gaat hij kort in op Targi een spel voor twee personen en in het bijzonder de uitbreiding met de geweldige naam: Targi: De uitbreiding

In onze mening bespreken we Paladijnen van het Westelijk Koninkrijk. Dit is het tweede deel uit de Westelijk Koninkrijk triologie en deze wordt in het Nederlands uitgegeven door White Goblin Games. Het eerste deel Architecten kon ons bekoren, dus wellicht is dit een passend vervolg.

Verder besteden we elk aandacht aan vijf spellen uit de Boardgame Geek Top 100 die we nog nooit hebben gespeeld, maar wel een keer graag zouden willen spelen. Bedankt voor het luisteren van onze podcast en weet, spelen verbroedert!

Show notes
– Het LOTR filmpje waar Mark naar refereerde is hier te vinden.
– Een samenvatting van Dune is hier te vinden. Tip: Lezen dat boek!
– De BGG Top 100 waar we het in ons topic over hebben kan je hier terugvinden.
– Het nieuws over de junior versies van Kwakzalvers en Clever is hier te vinden.
– De Spiel heeft een nieuwe eigenaar, hoe dat precies zit lees je hier.
– We vinden het leuk als je een berichtje stuurt naar ons via onze site of instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *