Aflevering 42: Spellen voor stellen!

Deze aflevering staat in het teken van de liefde! Liefde voor bordspellen en je valentijn! Falco en Lonneke hebben veel gelezen om verschillende raadsels op te lossen in Suspects. Hebben ze met de kinderen het racespel Rudi Racer gespeeld. Als laatste hebben ze combo’s proberen te zoeken in Nova Luna.

Mark heeft de nieuwe titel van Thomas Lehmann Dice Realms gespeeld. Daarnaast is hij naar het strand gegaan in Santa Monica om in ontroerend goed te investeren. Als laatste gaat hij samen met Michelle in op Pandemic Seizoen 0 waarin ze zich moeten manoeuvreren in de hoogtijdagen van de koude oorlog.

In onze mening bespreken we deze keer het kleine spelletje Don Juan. Het spelletje past helemaal binnen het liefdesthema en wordt uitgegeven door 999 Games. Is dit spel het ideale spel voor valentijnsdag.

In het laatste deel van de podcast gaan we het hebben over spellen voor stellen. Welke spellen zijn ideaal om te spelen met je levenspartner om ze beter te leren kennen of tijdens een romantisch samenzijn. Tijdens het gesprek komen interessante invalshoeken langs.

Show notes:
– De quiz waar Lonneke naar refereert kan je hier vinden.
– We vinden het leuk als je een berichtje stuurt naar ons via onze site of instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *