Aflevering 57: Mech A Dream en ChatGPT

Ze zeggen dat een kat negen levens heeft, maar deze podcast kan er ook wat van. In deze aflevering bespreken we weer de nodige nieuwtjes en gaan we weer in op wat er op tafel is gekomen de afgelopen weken.

Falco kon de ‘dark side’ niet weerstaan en heeft Star Wars: The deckbuilding game gekocht en gespeeld. Verder kruipt de mist langzaam over de Franse akkers in Carcasonne: De mist. Als laatste heeft hij de junior versie van Clever gespeeld. Mark kon ook een duistere zijde niet weerstaan en ging de strijd aan met oa. Lord of the Rings: De strijd. Daarnaast heeft hij ook Star Wars: The Clone Wars gespeeld waarbij gebruikt wordt gemaakt van het pandemic systeem.

Het spel wat we deze keer beoordelen is een spel van Blue Orange Games, namelijk Mech A Dream. In dit spel moet je droommachines bouwen voor de robots. In deze worker placement probeer je de juiste stukjes van de machine te verzamelen en hiermee zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Ten slotte sluiten we de aflevering af met een vooruitziende blik op de invloed van artificial intelligence in onze mooie hobby. Luister de podcast op de verschillende platforms en onthoud, spelen verbroedert!

Show notes
– 999 Games heeft de derde en laatste uitbreiding van Tapestry aangekondigd.
– 999 Games heeft ook een nieuw deel in de Andor reeks aangekondigd.
– Het populaire spel Ark Nova is sinds kort beschikbaar op Boardgame Arena.
– Fantasy Flight Games heeft een nieuwe uitbreiding voor Descent aangekondigd.
– CGE heeft een nieuwe uitbreiding op Arnak aangekondigd.
– Dire Wolf Digital heeft een nieuwe Clank: Legacy aangekondigd.
– We vinden het altijd leuk als je ons een berichtje stuurt via onze site of instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *