Goede voornemens voor 2022!

Beste lezers en lieve luisteraars,

Via deze weg willen we jullie allereerst het beste wensen voor 2022. We wensen jullie veel speel- en luisterplezier maar vooral een goede gezondheid toe in het nieuwe jaar.

Ook in 2022 gaan we natuurlijk door met het maken van onze podcast. Bordspel spelend Nederland en België weet ons steeds beter te vinden en dat geeft ons de energie om door te gaan en om nog meer content te maken. Daarnaast proberen we onze podcast en website te blijven verbeteren en dat kan alleen met jullie input. Mocht je feedback hebben voor ons laten het dan vooral weten door ons een berichtje te sturen.

Een van de goede voornemens die ik me heb voorgenomen is om (weer) een poging te gaan wagen om mijn miniaturen te gaan schilderen voor de diverse spellen. Op de een of andere manier schuif ik dat elke keer op, maar tijdens een potje Star Wars Legion zorgt dat voor zoveel meer extra sfeer dat ik gelijk weer een penseel ter hand wil nemen. Verder is het de bedoeling om de website wat regelmatiger van nieuwe content te voorzien. Het streven is om met enige regelmaat onze reviews op de website te zetten zodat die allemaal bij elkaar verzameld worden en het voor jullie als lezers netjes bij elkaar staat. Laten we hopen dat ik me aan mijn goede voornemens kan houden. De tijd zal het leren.

Mark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *