NK Saboteur

Ben je een ervaren Saboteur-speler? Wil je laten zien hoe goed je bent als teamspeler of juist hoe doortrapt je bent als gemene verrader? Doe dan mee met het NK Saboteur! 

Op 18 september vindt in Alkmaar tijdens de spellenbeurs Moxcon het Nederlands Kampioenschap Saboteur plaats. Meld je aan en ding mee naar een prijzenpot met de leukste spellen van 999 Games. Als deelnemer krijg je bovendien een goody bag van Saboteur-ontwikkelaar Amigo, met daarin onder andere de Saboteur-promokaart voor 2022: de snelgraver!  

Afhankelijk van het aantal deelnemers bestaat het toernooi uit 3 tot 4 rondes. Na de laatste ronde nemen de beste spelers het tegen elkaar op aan de finaletafel.  

De winnaar van het NK mag Nederland vertegenwoordigen op het WK Saboteur, dat op 22 oktober in Wenen zal worden gehouden. Win jij de titel van Nederlands Kampioen? Dan ga je kosteloos en met geheel verzorgd verblijf naar Wenen!  

Je kunt je inschrijven via dit online aanmeldformulier. Toegang tot zowel het NK Saboteur als Moxcon is voor deelnemers gratis. Meld je dus snel aan en wie weet zien we je op het NK! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *