Review: Taco Hat Cake Gift Pizza

Taco Hat Cake Gift Pizza
Aantal spelers: 2-8
Tijd: 15 minuten
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Designer: Dave Campbell
Illustraties: Simon Douchy
Uitgever: Blue Orange Games

In aflevering 33 van onze podcast wordt dit spel besproken.

Wat hebben eenhoorns, ninja’s en apen met elkaar gemeen? Je komt ze allemaal tegen in Taco Hat Cake Gift Pizza in dit vervolg op Taco Cat Goat Chees Pizza. ga je andermaal proberen je stapel kaarten zo snel mogelijk kwijt te raken. Ben je de eerste de het lukt ben jij de gelukkige winnaar, maar pas op voor de ninja’s en eenhoorns.

Hier wordt je toch blij van 🙂

Gameplay
De spelers leggen om beurten een kaart af in het midden op een gezamenlijke aflegstapel en moeten om beurten Taco, Hat, Cake, Gift of Pizza geroepen worden. Als het woord dat geroepen wordt overeenkomt met de kaart op tafel dan moeten de spelers in het midden met de hand op tafel slaan. Diegene die het laatst is moet de afgelegde kaarten op handen nemen. Vervolgens start je weer overnieuw. In de stapel zitten ook speciale kaarten waarmee je speciale handelingen moet doen terwijl je je hand op de stapel legt. Diegene die als eerst zijn kaarten kwijt is is de winnaar.

Eindoordeel
Taco Hat Cake Gift Pizza is zo’n klein kaartspel om je spellenavond mee te beginnen of af te sluiten. Het speelt snel, weinig regels en zorgt altijd voor hilarische momenten. Daarnaast is het mogelijk om kaarten uit de verschillende spellen te wisselen of beide spellen samen te voegen. Als je op zoek bent naar een klein vlot spel wat zichzelf niet te serieus neemt is dit zeker een aanrader.

Vriendelijk ter beschikking gesteld door Geronimo Games die verantwoordelijk is voor de distributie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *