Nieuws: We zijn live!

We roepen al een half jaar dat de site er aan komt en eindelijk is hij er dan!!! Onze eigen plek op het wereldwijde web. Afgelopen zomer hebben we eindelijk de tijd gehad om dit te realiseren. Hij is nog niet helemaal af, maar we zijn heel trots dat het ons eindelijk gelukt is. Gaandeweg wordt de site gevuld met allerhande informatie over bord- en kaartspellen.

De lancering van onze site moet natuurlijk gevierd worden! Mark (l) en Falco (r).

In de zomer van 2020 zijn we begonnen met het uitbrengen van onze enige echte podcast. Wat begon als een experiment is het afgelopen jaar uitgegroeid tot veel meer dan dat. Elke twee weken bespreken Falco en ik de zin en onzin van ons werk in het onderwijs, gezin en natuurlijk de bord- en kaartspellen. Elke aflevering bespreken we wat we de afgelopen tijd op tafel is gekomen, geven we onze (uitgebreide) mening over een bord- of kaartspel en gaan we dieper in op een bepaald thema, interview of behandelen we onze top 5 spellen binnen een bepaald thema. Voor ieder wat wils!

Naast de podcast hebben we ook ruimte gemaakt om stukjes zoals deze te typen. Met enige regelmaat zullen we spellen reviewen, geven we tips en strategiën om beter te worden in spellen, maken we uitgebreide artikelen over spellenseries of onderwerpen en als er iets te melden valt in bordspellenwereld dan komt dat het ook op de site. Op deze manieren denken we jullie zo goed mogelijk kennis te laten maken met de mooi hobby van bord- en kaartspellen.

We staan altijd open voor feedback, laat het gerust weten via ons contactformulier. Op deze manier kunnen wij onze podcast, deze website of onze social media nog meer aanlsluiten wat interessant is voor jullie om te volgen. Dankzij deze hobby hebben we ontzettend veel leuke mensen leren kennen en hopelijk volgen er nog veel meer!

Als laatste willen jou als lezer bedanken dat je op ons plekje van het wereldwijde web bent neergestreken. We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan deze website als dat wij er aan beleven.

En onthoudt, Spelen verboedert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *